تحولات منطقه

۲۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۱
کد مطلب: ۱۱۲۴۰۸۰

تیم فوتبال البطائح موفق شد در دربی مهم شارجه، از سد تیم اول این ایالت که هدایت آن بر عهده ژوزه مورایس است، بگذرد.

برد بزرگ مجیدی برابر مورایس و قهرمان آسیا
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، در دیداری مهم از هفته دوازدهم رقابت‌های ادنوک لیگ امارات، تیم فوتبال البطائج با هدایت فرهادمجیدی موفق شد دست به کار بزرگی زده و تیم قدرتمند و پرمهره الشارجه را با حضور ستاره‌های گران‌قیمتش شکست دهد؛ تیمی که چندی پیش با هدایت ژوزه مورایس توانست با غلبه بر شباب الاهلی، قهرمان سوپرجام امارات شود.

این مسابقه که نبردی میان دو تیم از ایالت شارجه بود، در شرایطی آغاز شد که دو تیم در حال ارزیابی یکدیگر بودند. در نیمه اول موقعیت‌های جسته و گریخته‌ای به روی دروازه‌ها شکل گرفت اما هیچ‌کدام از آنها منجر به خلق فرصت بزرگی برای دو تیم نشد و 45 دقیقه ابتدایی بدون رد و بدل شدن گلی به پایان رسید.

اما در همان ثانیه‌های ابتدایی نیمه دوم بود که البطائح توانست آناتولی آبانگ، کاپیتان خوب توانست به گل نخست بازی دست پیدا کند. در پنجاهمین ثانیه از آغاز نیمه دوم بود که آبانگ با فاصله زیاد از دروازه الشارجه صاحب توپ شد. او پس از چالشی که با ولادمیر پریژوویچ داشت، اقدام به شوت‌زنی کرد.

ضربه آبانگ هر چند از قدرت زیادی برخوردار بود اما به پای مدافع الشارجه برخورد کرد و ارتفاع گرفت. در شرایطی که یعقوب الحسانی، سنگربان میزبان از دروازه خارج شده بود، توپ از بالای سر او عبور کرد و به تور دروازه بوسه زد تا البطائح از حریف خود پیش بیفتد.

پس از این گل بود که حملات الشارجه برای رسیدن به گل تساوی ادامه یافت. در دقیقه 59 نیز میزبان به گل رسید. ارسال عثمان کامارا از سمت چپ به دهانه دروازه با ضربه ری ماناج به گل تبدیل شد اما پس از بازبینی صحنه مشخص شد که پیش از ارسال کامارا، توپ به دست او برخورد کرده و این گل مردود اعلام شد.

بلافاصله و ثانیه‌هایی بعد، البطائح اختلاف را افزایش داد. یک ارسال به پشت مدافعان الشارجه نصیب محمد جمعه شد و این بازیکن با عبور از سد ولادمیر پریژوویچ، در موقعیت تک به تک با یعقوب الحسانی قرار گرفت که ضربه جمعه دور از دستان سنگربان الشارجه وارد دروازه شد تا بازی دو بر صفر شد.

در ادامه نیز حملات الشارجه برای فرار از شکست بی‌نتیجه بود و البطائح موفق شد یک پیروزی مهم و بزرگ را برابر تیم ژوزه مورایس کسب کند. تیم مجیدی با این برد 9 امتیازی شد و با فرار از قعر جدول به رتبه سیزدهم صعود کرد اما هنوز در منطقه سقوط قرار دارد.

در حال حاضر البطائح با دبا الفجیره هم امتیاز است اما به دلیل عملکرد ضعیف در بازی رو در رو پایین‌تر از این تیم است. ضمن اینکه بالاتر از آنها، الشارجه 11 امتیازی قرار دارد و خورفکان نیز همین تعداد امتیاز را کسب کرده و در رده دهم ایستاده است.

منبع: ورزش سه

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha